Suntem unici ? Cu siguranță ... nu însa ne  străduim să oferim servicii calitative la prețuri competitive.

O parte din experiența noastră: 

Suntem conștienți că într-o lume în continuă schimbare, concurența este puternică. Cu toate acestea, ne străduim să ne diferențiem prin calitatea serviciilor noastre și angajamentul nostru pentru calitate și profesionalism. Indiferent dacă este vorba despre instalația electrică a unei locuințe noi, modernizarea sau înlocuirea unei instalații vechi, verificarea sau mentenanța preventivă, defecte sau reparații urgente, puteți conta pe noi pentru a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate, într-un mod profesionist și prompt.

PASIUNE

Pasiunea pentru domeniul electric și electronic poate transforma o simplă curiozitate într-o carieră de succes și o sursă de împlinire personală. 

PREGATIRE CONTINUA

Prezentări organizate in orașul Vaslui împreună cu reprezentanții producătorilor, cursuri de pregătire

DETALII >>
REZULTATE DURABILE

Respectarea normelor și colaborarea cu profesioniști este cheia pentru asigurarea unei funcționări corecte și durabile.

GARANȚIE, POSTGARANȚIE, PREVENȚIE

INSTALAȚII FOTOVOLTAICE

Suntem o echipă dedicată și pasionată de energia verde, specializată în proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor fotovoltaice. Avem experiență în domeniu și ne propunem să aducem soluții durabile și eficiente pentru clienții noștri, contribuind la protejarea mediului înconjurător și la reducerea facturilor tale de energie.

  • Consultanță și proiectare personalizată
  • Instalare profesională și eficientă
  • Monitorizare și mentenanță regulată
  • Asistență și suport tehnic pe termen lung
Vezi instalațiile fotovoltaice
instalatii-fotovoltaice-velaserv-vaslui

RESPONSABILITATE, CALITATE, SIGURANȚĂ

INSTALAȚII ELECTRICE

VELASERV SRL este atestată ANRE să proiecteze și să execute instalații electrice de joasă tensiune, maxim 400V. O parte din lucrarile electrice executate de către firma noastră.

Instalațiile electrice trebuiesc executate, identificate și întreținute corect, exclusiv de către profesioniști autorizați, pentru a asigura funcționarea în siguranță a sistemului electric. Instalațiile electice trebuie sa fie verificate anul de catre firme cu atestat ANRE pentru execuția acestor tipuri de verificări și măsuratori. Aparatele de măsură trebuie sa aiba certificat de verificare metrologica la instituții abilitate in acest sens.

Vezi lucrările noastre
WhatsApp Image 2021-05-31 at 13.31.07 (1)
about1

Beneficii ?

De ce să ne alegi pe noi?

Punem la dispoziția dvs. cunoașterea și experiența pentru a găsi cele mai bune soluții tehnice și financiare pentru a satisface în totalitate nevoile și cerințele dvs. Venim cu soluții tehnice care să respecte normativele în vigoare cu costuri avantajoase.

SERVICII ELECTRICE - INSTALAȚII ELECTRICE
SERVICII ELECTRICE - INSTALAȚII FOTOVOLTAICE
MĂSURĂTORI, VERIFICĂRI INSTALAȚII ELECTRICE, PRAM